HTML

Kneerd 24 óra

probléma megoldás, tanács kérés/adás.

Friss topikok

  • Kovács Á: Tudod Ádi eltelt 6 és fél év mióta ezt a bejegyzés megírtad. Nem változtál semmit... Pedig kéne na... (2016.04.09. 23:39) A burokban élt ember
  • Videl(o_O): Látom ahogy gyülemlenek a felhők időről időre visszatérsz ide :) jó látni,hogy nem csak én vagyok... (2009.11.25. 21:50) Idegen tollakkal
  • IlKriSza: Szia Ekf Face Ádi!Eme este gyere eszperente estre velem!!!!Puszee (2009.09.16. 23:57) A láthatatlan háló
  • elfelejtettemajelszavam: És most mondhatok akármilyen gecinek.......de ez kell........ Kell, hogy csalódj az életben.... va... (2009.01.12. 12:22) Egyszer fent és mindig lent
  • elfelejtettemajelszavam: hát ez arcpirító.......... (2009.01.12. 12:09) A boldogság egyszer

Linkblog

2009.01.23. 14:14 Kneerd

Idézet

Szia

Ma egy könyvből szeretnék idézni neked. Ezt a Jézuska hozta nekem, ö már tudta, hogy milyen megpróbáltatások várnak rám. Tudjuk, hogy nincsenek véletlenek. A címe Igazi szerelem az írója pedig Mary Beth Bonacci. Érdekes kis olvasmány, éppen ezért szeretném megosztani veled, hátha ez egyszer még hasznodra válik.

Szerelem vagy fellángolás?

·         „Mi a különbség a szerelem és az érzelmi fellángolás között?”

A szerelem pontosan úgy szereti a másikat, ahogy az van. Az érzelmi fellángolás azt a képet szereti, amelyet a másik emberről kiállított.

A szerelem az, hogy szerelmes vagy valakibe. Az érzelmi fellángolás az, hogy „szerelmes vagy a szerelembe”.

A szerelem fokozatosan történik, idővel. Az érzelmi fellángolás gyorsan történik.

A szerelemben két ember egyre jobban kijön egymással, ahogyan az idő múlik. Fellángoláskor a veszekedések idővel gyakoribbak és súlyosabbak lesznek.

A szerelemben a család és a barátok általában helyeselnek. Az érzelmi fellángoláskor a család és a barátok gyakran nem helyeselnek.

A szerelem úgy látja a másikat, mint a világnak fontos részét. Az érzelmi fellángolás úgy látja a másikat, mint teljes világát.

A szerelem a legjobbat hozza elő. Összeszedettebbé, gyümölcsözőbbé és hatékonyabbá tesz. Az érzelmi fellángolás a legrosszabbat hozhatja ki belőled. Szétszórtabbá, kevésbbé produktívvá tesz, és kevésbbé leszel „igazi” önmagad.

A szerelem kitartó, az érzelmi fellángolás jön és megy.

A szerelem azt keresi, hogy adjon. Az érzelmi fellángolás azt keresi, hogy kapjon.

Hát ez lett volna mára a napi okosság a részemről. Aztán, hogy mit szűrsz le belőle azt már rád bízom. Na csoki!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kneerd24.blog.hu/api/trackback/id/tr7897715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása